😎 Imorgon, Tesdasddadadtar testar link test  

VÀlkommen till föreningshuset Kontakten

Föreningshuset Kontakten – öppet för alla!  Vi finns i Gottsunda Centrums Kulturhus i Gottsunda och har öppet för allmĂ€nheten tisdag, onsdag, torsdag kl.16.00-20.00.
Under mÄndag-söndag kl.09.00-21.00 har vi öppet för föreningar.
Som förening bokar du lokal genom att höra av dig till oss via e-post.

kontakten_logo

Kontakten

Kontakten ska stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration samt stimulera till egenmakt och organisering. Kontakten vill stÀrka civilsamhÀllet och bidra till stadsdelsutvecklingen i Gottsunda/ValsÀtra. Tillsammans skapar vi större kontaktnÀt för dig och din förening och vi möjliggör möten mellan mÀnniskor och kulturer. Samverkan Àr central i Kontaktens verksamhet, samverkan gör att resurserna nÄr fler.

Hos oss finns Àven FRITIDSBANKEN!
Som Àr som ett bibliotek, fast med sport- och fritidsutrustning. Alla fÄr lÄna, allt Àr gratis och det Àr fokus pÄ miljö. Bakom Fritidsbanken stÄr Upplands Idrottsförbund, Region Uppsala och Uppsala Kommun. Uppsalas första Fritidsbank drivs av StudiefrÀmjandet och ligger vÀgg i vÀgg med Kontakten, mellan Gottsunda Marknad och biblioteket i Gottsunda Kulturhus.

Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

Vill du fÄ information om vad som hÀnder i centrum? Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev och fÄ koll pÄ allt som Àr pÄ G!

Sidan anvÀnder cookies för att förbÀttra din upplevelse. Genom att anvÀnda vÄr webbplats samtycker du till vÄr anvÀndning av cookies.